Anmeldelse: Skyline (2011)

For en liten tid tilbake så jeg Skyline, og kommer her med en liten advarsel. Å se Skyline er å kaste bort 1 time 30 minutter av ditt liv. Det vil trolig være mer spennende å se ut av vinduet enn å se denne filmen.

Fra boksen

Jared og Elaines tur til L.A. skulle bare være et enkelt lite bursdagsbesøk hos Jareds bestevenn Terry og hans kjæreste Candice. Men når soloppgangen kommer to timer tidligere enn vanlig, i form av et mystisk lys fra en ukjent kilde, forandres livene deres for alltid. Fra vinduene i Terrys penthouseleilighet blir kvartetten skrekkslagne vitner til at folk lokkes utendørs og slukes av de massive romfartøyene som dekker hele byen. Selv må de gjøre alt de kan for å unngå de utallige fryktinngytende monstrene som er på nådeløs jakt etter overlevende.

Kunne vært bedre gjennomført

Idéen til filmen er ikke så dum, men den er svært dårlig gjennomført i Skyline. Dette er en usedvanlig dårlig film. Den mangler sjel, kreativitet, spenning og alt som skal til for å gjøre en film god. Noen filmer blir så dårlige at det faktisk er gode å se, selv dette er ikke tilfellet med Skyline.

Filmen kostet et sted mellom $10-20 millioner, noe som er småpenger i Hollywood. Hadde ikke gjort noe om det var brukt mer tid på manus.

Se traileren og deretter gjør noe helt annet.

Utgitt: 2010. Land: USA. Regi: Brothers Strause. Produsent: Brothers Strause, Kristian Andresen, Liam O’Donnell, Brett Ratner. Manus: Joshua Cordes, Liam O’Donnell. Skuespillere: Eric Balfour, Scottie Thompson, Brittany Daniel, Donald Faison. Studio: Rogue, Hydraulx Entertainment.

Skjermbilde: IGN.com

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: