Game Gear spill til Nintendo 3DS Virtual Console

Det var i 1991 at Segas håndholte Game Gear kom til Europa. For en god tid tilbake, blei det annonsert at Game Gear spill ville komme på Virtual Console til Nintendo 3DS. De tre første spillene kom torsdag 28. mars.

Game Gear spillene kan spilles i fullskjerm eller i sin originale oppløsning på 160 x 144. Med original oppløsning får du et bilde av Game Gear rundt, i 3D. Ganske stilig, men personlig synes jeg det er best å strekke bildet til å fylle hele skjermen.

Under kan du lese litt om hver av de tre spillene som er tilgjengelig (snappet fra Nintendo.no).

Dragon Crystal (24 kr)
Bryt en vei gjennom de svikefulle labyrintene til fire magiske kongeriker og samle våpen, rustning, magiske bøker, trolldrikker, staver og ringer på veien. Kjemp mot enorme insekter, monstertusenbein og snikende sandhaier. Det finnes ikke noen vei ut av dette marerittet… før du finner den!

Shinobi (32 kr)
Knus fiendene med bomber, kastestjerner, en sigd og mye mer. Bruk ninjamagi for å påkalle kaos i form av en mektig tornardo eller den brennende gløden til lynnedslag. Når alt annet feiler kan du forvandle kroppen din til en levende bombe og eksplodere for massiv skade. Ikke stopp før City of Fear er knust!

Sonic the Hedgehog: Triple Trouble (40 kr)
Når det onde geniet Dr. Robotnik tester det ultimate ødeleggelsesvåpenet gjør en av assistentene hans en feil, noe som gjør at laboratoriet hans eksploderer og slenger fem Chaos Emeralds rundt på planeten Mobius. Det er et trippelrace for å se hvem som finner emeraldene først.

 

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: