Har testet Lovefilm

Jeg har en rimelig stor filmsamling, men bruker likevel internett til å streame en del filmer fra f.eks. Zune på Xbox 360 eller ViaPlay på mitt Smart-TV. Så hvorfor prøve Lovefilm?

Lovefilm har ulike pakker du kan velge mellom, fra den billigste til 49 kr hvor du kan se to filmer til pakken Extra Large til 209 kroner hvor du kan leie et fritt antall filmer/spill i måneden med tre disker hjemme samtidig og fri streaming.

I motsetning til de fleste andre nettleie tjenester, sender Lovefilm ut fysiske disker i tillegg til at du kan se et begrenset antall filmer streamet (avhengig av pakkeløsningen du har).

Den store fordelen med Lovefilm framfor en del andre alternativer, er at de har et godt utvalg av TV-serier. Det er sjelden det store utvalget av TV-serier på rene streamingtjenester her i Norge. I tillegg er det mulig å leie spill til både Xbox 360, Playstation 3 og Nintendo Wii. Det er denne muligheten jeg stort sett har benyttet meg av.

I Storbritania finnes det en Lovefilm app for Xbox 360, det hadde jo vært veldig kjekt. Savner dessuten et bredere utvalg av filmer for streaming.

Lovefilm kan prøves ut i 30 dager kostnadsfritt.

Mitt medlemskap i Lovefilm er sponset av dem.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: