Fotball-EM 2012: Kamper tirsdag 12. juni

Tirsdag 12. juni, spillte gruppe A sin andre runde i fotball-EM.

Hellas – Tsjekkia (gruppe A). Kampen er bare så vidt blitt 2 minutter gammel, og Jiracek setter inn 0 – 1 målet til Tsjekkia. De fortsetter å presse og klarer og snuble ballen i mål på nytt, ved Pilar etter 6 minutter. Det er Tsjekkia som styrer kampen. Gultkort til Rosicky (Tsjekkia) etter høyt spark. Hellas får ballen i mål etter 40 minutter, men det blåses for offside. Pause: Hellas – Tsjekkia 0 – 2. Tsjekkia starter omgang bra, men det er Hellas som scorer ved Gekas etter keeper-tabbe i det 53. minutt. Hellas presser uten at det kommer til de store avslutningene. Det er Tsjekkia som avslutter omgangen best. Sluttresultat: Hellas – Tjekkia 1 – 2. [Canal9]

Polen – Russland (gruppe A). Det er Russerne som er offensive de første spilleminuttene av kampen. Deretter er det Polen som presser veldig. De får et mål etter 19 minutter, men blir riktig avblåst for offside. Begge lag spiller bra, og Russland krones med 0 – 1 scoring ved Dzagojev etter 37 minutter. Pause: Polen – Russland 0 – 1. Lagene veklser på å angripe. Det er Polen som scorer omgangens første mål. 1 – 1 ved Blaszczykowski. Russland presser en del, men Polen kommer også med en del gode avslutninger. Spennend og innholdsrik kamp. Sluttresultat: Polen – Russland 1 – 1. [TV 2 HD]