Fotball-EM 2012: Kamper onsdag 13. juni

I dag, onsdag 13. juni, er det klart for to nye kamper i gruppe B.

Danmark – Portugal (gruppe B). Danmark får kampens første corner etter 3 minutter, og det kommer to til på rappen. Det er danskene som presser. Lagene spiller gjevnt i det kampen passerer kvarteret. Også Portugal kommer  til avslutninger. Portugal får et corner i det 24. minutt som fører til 0 – 1 målet ved Pepe. Portugal presser en del og etter 35 minutter kommer 0 – 2 målet ved Postiga. Da stiger håpet litt for Danmark etter at Bendtner lager 1 – 2 etter 40 minutter. Portugal fortsetter å presse i sluttminuttene. Pause: Danmark – Portugal 1 – 2. Kjempe sjanse til Portugal fem minutter inn i andre omgang. Portugal som har taket de 15 første minuttene. Kjempe sjanse til Danmark etter 63 minutter, knall skudd rett over tverrleggeren. Ronaldo (Portugal) får en kjempe sjanse etter 77 minutter, og helt utrolig at han ikke lager mål der. Bendtner gjør sitt andre mål for dagen, da Danmark utlikner til 2 – 2 etter 80 minutter. Innbytteren Varela scorer 2 – 3 målet for Portugal etter 82 minutter og bare to minutters spill. Sluttresultat: Danmark – Portugal 2 – 3 [NRK1]

Nederland – Tyskland (gruppe B). Nederland starter offensivt de første minuttene. Kjempe sjanse til Nederland etter 6 minutter. Tyskland skaper en like god sjanse et par minutter senere. Nok et godt angrep av Nederland ved 10 minutter. Begge lag er kontringsvillige. Tyskland lager 0 – 1 målet etter 23 minutter ved Gomez. Ny knall sjanse til Tyskland etter 36 minutter. Minuttet senere klarer Gomez å putte inn 0 – 2 målet for Tyskland. Pause: Nederland – Tyskland 0 – 2. Tyskland åpner andre omgang bra med flere gode sjanser. God sjanse til nederland ved 57 minutter. Godt spill av Nederland. Flere gode avslutninger for Nederland rundt 70 minutter. Krones ved 1 – 2 etter 73 minutter ved Van Persie. Kjempe sjanse for Tyskland i sluttminuttene. Sluttreslutat: Nederland – Tyskland 1 – 2 [Canal9]