Fotball-EM 2012: Kamper torsdag 14. juni

Torsdag 14. juni var det gruppe C som spilte sin andre runde i fotball-EM.

Italia – Kroatia (gruppe C). Italia starter bra, men også Krotia kommer med en del gode angrep. Utrolig at Italia ikke klarer å score på sjansene i det 37. minutt. Og endelig etter 39 minutter klarer Italia å få ballen i mål. 1 – 0 ved Pirlo, direkte på frispark. Halvsjanse til Kroatia i siste ordinære spilleminutt. Pause: Italia – Kroatia 1 – 0. Kroatia åpner omgangen bra. Knall skudd over tverrlegger for Italia etter 60 minutter. Godt angrep at Kroatia og 1 – 1 scoring ved Mandzukic etter 71 minutter. Lagene spiller godt, flere gode muligheter. Sluttresultat: Italia – Kroatia 1 – 1. [NRK1]

Spania – Irland (gruppe C). Det går faktisk bare 4 minutter før Spania lager 1 – 0 ved Torres. Det er Spania som fører kampen og kommer til flere gode avsluntninger. Pause: Spania – Irland 1 – 0. Nytt mål til Spania etter 48 minutter, 2 – 0 ved Silvia. Spania fortsetter å føre kampen. Torres legger på til 3 – 0 for Spania etter 70 minutter. Lager er Spania. 4 – 0 ved Fabregas etter 82 minutter. Irene synger så det ljomer fra tribunen. Sluttresultat: Spania – Irland 4 – 0. [Canal9]