Fotball-EM 2012: Kamper lørdag 16. juni

Lørdag 16. juni spiller gruppe A sin siste kamp i gruppespillet.

Tjekkia – Polen (gruppe A). Etter 3 minutter får Tsjekkia en god sjanse. Polen har flere gode sjanser. Det er de som fører kampen. Kjempe sjanse til Polen etter 41 minutter. Pause: Tsjekkia – Polen 0 – 0. Tsjekkia starter best. God sjanse for Polen ved 67 minutter. Kiracek scorer 1 – 0  for Tsjekkia etter 71 minutter. God sjanse for Tsjekkia etter 76 minutter. Knall mulighet for Tsjekkia på overtid: Sluttresultat: Tsjekkia – Polen 1 – 0.[Canal9]

Hellas – Russland (gruppe A). Stor mulighet for Hellas etter 5 minutter. Veldig stor sjanse til Russaland etter 9 minutter. Frisparsk til Russland etter 11 minutter. Grei sjanse, men lit svak avslutning. Nok en god sjanse til Russland etter 13 minutter. Etter 16 minutter blir det nok en kjempe sjanse til Russland. Russland fører kampen og får nok en mulighet etter 38 minutter. Hellas scorer 1 – 0 to minutter på overtid ved Karagounis etter at Russland har ført hele omgangen. Pause: Hellas – Russland 1 – 0. Russland fortsetter det gode spillet sitt. God sjansen til Russland i det kampen passerer 56 mminutter. Hellas glimter til inni mellom og får en kjempe sjanse ved 58 minutter. Etter 62 minutter ser det ut til at Karagounis blir sparket ned innenfor Russlands 16 meter, men har får gult kort for filming. Hjørnespark til Russland etter 74 minutter, god sjanse. Knall sjansen for Russland etter 84 minutter, rett utenfor  stolpen. Russland presser hardt i sluttminuttene. Sluttresultat: Hellas – Russland 1 – 0. [NRK]