Fotball-EM 2012: Kvartfinale fredag 22. juni

Den andre kvartfinalen blei spilt fredag 22. juni.

Tyskland – Hellas. Tyskland åpner bra og får en retur i mål etter 3 minutter, men blåses riktig av for offside. Hellas har også fått til noen angrep, men det er Tyskland som fører. Litt lavere tempo etter 20 minutter enn ved start. Kjempe sjanse til Tyskland etter 24 minutter. Tysklands dominans kåret med scoring etter 38 minutter. 1 – 0 ordnet ved Lahm. Pause: Tyskland – Hellas 1 – 0. Tyskland fortsetter der de slapp i første omgang, presser Hellas. Da er det spenning i kampen, i det Hellas utlikner til 1 – 1 ved Samaras etter 54 minutter. Tyskerne ligger ikke på latsiden og går opp til 2 – 1 ved Khedira etter 60 minutter. Etter 67 minutter øker tyskerne til 3 – 1 ved Klose. Nærmer seg vel seier for Tyskland nå. 74 minutter: 4 – 1 ved Reus. Hellas får straffe etter 88 minutter grunnet tysk hands. Hellas lager 4 – 2 ved Salpingidis. Sluttresultat: Tyskland – Hellas 4 – 2. [TV 2]