Fotball-EM 2012: Semifinale torsdag 28. juni

Den andre semifinalen blei spilt torsdag 28. juni.

Tyskland – Italia. Kjempe sjanse til Tyskland etter 5 minutter. Italia spiller veldig bra. Ny tysk sjanse etter 12 minutter. Italia fortsetter det gode spillet sitt. Fører til 0 – 1 etter 20 minutter ved Balotelli. Fantastisk flott angrep og scoring av Italia ved Balotelli etter 35 minutter. Pause: Tyskland – Italia 0 – 2. God sjanse til Tyskland etter 49 minutter. Tyskland forsetter med flere gode muligheter. Frispark for Tyskland etter 61 minutter, utrolig sjanse, rett over tverrlegger. Ved 67 minutter går Italia i et angrep god avslutning. Italia kjører på med angrep etter angrep. Straffespark til Tyskland ett minutt på overtid, 1 – 2 målet ved Özil. Sluttresultat: Tyskland – Italia 1 – 2 [TV 2]

Det er dermed Spania og Italia som møtes i EM-finalen søndag 1. juli.