Vinn fire Super Mario Bros. spill til Virtual Console

Konkurransen er avsluttet!

Om du har Nintendo Wii kan du være med i trekningen av de fire første Mario-spillene til Virtual Console. Det eneste du trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar på dette innlegget.

Konkurransen er åpen fram til søndag 28. oktober klokken 23.59. Jeg trekker en vinner blant alle som har lagt igjen en kommentar og han/hun får Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 2 – The Lost Levels og Super Mario Bros. 3.

Konkurranse-regler: For å være med i trekningen må du legge igjen en kommentar til dette innlegget. E-postadressen du skriver (kan bare sees av meg), vil være den jeg kontakter deg på om du skulle vinne. For å kunne ta i mot spillene, må din Nintendo Wii være koblet til internett. Om du skulle ha noen av spillene fra før, vil det ikke være mulig å få andre i erstatning. Om jeg ikke får kontakt med deg før 20. november, har ikke mulighet til å overføre deg spillene etter denne datoen. Du vil ikke få noe i erstatning.

%d bloggers like this: