Fotball-VM 2014: Torsdag 12. juni

Fotball-VM i Brasil startet torsdag 12. juni med åpningskampen Brasil – Kroatia i gruppe A.

Brasil – Kroatia (gruppe A). Kroatia starter veldig bra og i et angrep i det 10. minutt putter Marcelo ballen i eget mål. Først etter rundt 20 minutter begynner Brasil å komme inn i kampen med flere angrep mot mål. Gult kort til Neymar (Brasil) etter 27 minutter. To minutter senere scorer han for Brasil. Pause: Brasil – Kroatia 1 – 1. Brasil som har ballen mest i åpningsminuttene av 2. omgang uten å skape de alt for store sjansene. Corluka (Kroatia) får gult kort etter 65′. Brasil får et litt billig straffe etter 69′, Neymar scorer. Kjempe sjanse til Brasil etter 76′. Kroatia får til et knallskudd mot mål i sluttminuttene. På kontringen rett etter på scorer Oscar (91′) for Brasil.
Sluttresulat: Brasil – Kroatia 3 – 1.