Fotball-VM 2014: Søndag 15. juni

Søndag 15. juni er det gruppe E og F som spiller.

Sveits – Ecuador (gruppe E). Ecuador starter best, men Sveits kommer mer inn i kampen etter hvert. Det Ecuador som får det første målet ved Valencia etter 22 minutter. Sveits presser mer og mer mot slutten av omgangen. Pause: Sveits – Ecuador 0 – 1. Mehmedi som bare har vært noen minutter på banen, setter inn 1 – 1 målet for Sveits etter 48 minutter. Paredes (Ecuador) gult kort etter 53′. Forholdsvis gjevnt. Sveits får annulert et mål for offside etter 70′. Djourou (Sveits) gult kort etter 84′. Ecuador får en kjempe sjanse noen minutter på overtid. Sveits kontrer og scorer etter 93 minutter ved Seferovic. Sluttresultat: Sveits – Ecuador 2 – 1.

Frankrike – Honduras (gruppe E). Kampen starter forholdsvis gjevnt, men Frankrike får etter hvert overtaket. Det deles ut en rekke gulekort i løpet av kampen. Evra (Frankrike) etter 7′, Pogba (Frankrike) ’29 og Palacios (Honduras) ’29. Palacios pådrar seg sitt andre gule etter 43 minutter som dermed gir rødt og må forlate banen. Frankrike avslutter 1. omgang med mål ved Benzema i siste spilleminutt. Pause: Frankrike – Honduras 1 – 0. 2. omgang er bare noen minutter gammel, da Valladares (Honduras) klarer å putte ballen i eget mål. Garcia (Honduras) får gult kort etter en stygg takling 53′. Etter 72 minutter er det igjen Benzema som scorer for Frankrike. Garrido (Honduras) gult etter 83′. Sluttresultat: Frankrike – Honduras 3 – 0

Argentina – Bosnia-Hercegovina (Gruppe F). Sluttresultat: Argentina – Bosnia-Hercegovina 2 – 1 [så ikke kampen]