Fotball-VM 2014: Fredag 20. juni

VM-kamper fredag 20. juni:

Italia – Costa Rica (gruppe D). Rolig start. Begge lagene kommer til angrep. To gode sjanser til Italia etter henholdsvis 31 og 33 minutter. Costa Rica får også et par gode sjanser etter 36 og 42 minutter. Costa Rica burde nok kanskje hatt et straffe etter 43 minutter. I et nytt angrep minuttet seinere setter Bryan Ruiz ballen godt i mål for Costa Rica. Pause: Italia – Costa Rica 0 – 1. Mer tempo i åpningsminuttene enn i første. Gult til Balotelli (Italia) etter 69′ og Miguel (Costa Rica) etter 71 minutter. Det er Costa Rica som fører kampen. God sjanse til Costa Rica etter 90′.
Sluttresultat: Italia – Costa Rica 0 – 1.

Sveits – Frankrike (gruppe E). Litt fram og tilbake i starten. Frankrike får corner og scorer ved Giroud etter 17 minutter. Sveits mister ballen rett etter avspark. Frankrike går i angrep og Matuidi scorer. To mål til Frankrike på under 1 minutt. Frankrike får straffe etter 31 minutter, men mistbruker den sjansen i tillegg til to returer. Men franskemenne scorer igjen etter 40 minutter, nå ved Valbuena. Pause: Sveits – Frankrike 0 – 3. Sveits prøver veldig. Benzema setter inn det fjerde målet for Frankrike etter 67 minutter. Så går det bare noen minutter før Sissoko scorer nok et franks mål etter 73′. Frankrike presser noe enormt. Hjelper kanskje ikke mye, men Dzemaili scorer direkte på frispark for Sveits etter 81 minutter. Xhaka øker med et mål til for Sveits etter 87′. Dessverre blåser dommeren av midt i et angrep og snyter Frankrike for et mål.
Sluttresultat: Sveits – Frankrike 2 – 5.