Fotball-VM 2014: Søndag 22. juni

Søndag 22. juni spilles følgende kamper:

Belgia – Russland (gruppe H). Belgia som gjør det best i starten, men Russland kommer mer med etter hvert. Glushakov (Russland) gult kort etter 38 minutter. God sjanse til Russland i sluttminuttet. Pause: Belgia – Russland 0 – 0. Belgia åpner best også i 2. omgang. Witsel (Belgia) gult etter 54 minutter. Stålpeskudd for Belgia på frispark etter 84 minutter. Belgia presser veldig 86′. Scoring til Belgia etter 88 minutter ved Origi. Sluttresultat: Belgia – Russland 1 – 0.

Sør-Korea – Algerie (gruppe H). God sjanse til Algerie etter 4 minutter. Algerie fører og får nok en grei sjanse etter 9′. Etter mye godt spill lykkes Algerie å score ved Slimani etter 26 minutter. Algerie er i siget og scorer et nytt mål etter 28 minutter, nå ved Halliche. 10 minutter senere setter Djabou ballen i mål for Algerie. Pause: Sør-Korea – Algerie 0 – 3. Sør-Korea åpner veldig 2. omgangen veldig bra og scorer ved Heung-Min Son etter 50 minutter. Gult kort til Lee (Sør-Korea) etter 54 minutter. Brahimi scorer for Alegerie etter 62 minutter. Gult til både Bougherra (Algerie) og Han (Sør-Korea) etter henholdsvis 67 og 69 minutter. Ja-Cheol Koo setter ballen i mål for Sør-Korea etter 72 minutter. Sør-Korea prøver seg mer uten at det blir til noe. Sluttresultat: Sør-Korea – Algerie 2 – 4.

USA – Portugal (gruppe G). Sluttresultat: USA – Portugal 2 – 2 [så ikke kampen]