Fotball-EM 2016: Fredag 17. juni

Fredag 17. juni var det tre kamper:

Italia – Sverige (gruppe E). Sverige starter bra og presser Italia på egen banehalvdel. Virker som at det er sverie som har ballen mest og et lite overtak over Italia. Starten av 2. omgang fortsetter der 1. omgang sluttet, ikke det helt store spillet. Gjevnspilt. Stor sjanse til Sverige etter 71 minutter, men vinkes av for offside. Italia kjører mere på. Veldig god sjanse til Italia etter 81 minutter, ballen rett i tverrleggeren. Italia får mål ved Eder etter 87 minutter. Sluttresultat: Italia – Sverige 1 – 0

Tsjekkia – Kroatia (gruppe D). Sluttresultat: Tsjekkia – Kroatia 2 – 2 [så ikke kampen]

Spania – Tyrkia (gruppe D). Sluttresultat: Spania – Tyrkia 3 – 0 [så ikke kampen]