Fotball-EM 2016: Tirsdag 21. juni

Tirsdag 21. juni er det gruppe C og D som spiller sine siste kamper.

Nord-Irland – Tyskland (gruppe C). Tyskland presser godt i starten. Et press de holder store deler av kampen. Grei sjanser etter både 10 og 11 minutter. God avslutning av Tyskland etter 22 minutter og ny god sjanse etter 26. Så kommer endelig det tyske målet etter 29 minutter ved Gomez. Tyskland skyter i tverrleggeren etter 33.  Det er de nordirske supporterne som dominerer tribunen. I forhold til jubel, skulle man tro at de ledet mye. Ny tysk sjanse etter 40. Også i 2. omgang starter Tyskland bra med en kjempe sjanse etter 51 minutter og en knallsjanse minuttet senere. Enda en god tysk mulighet etter 58. Det “roer” seg litt i andre halvdel av 2. omgang. God tysk avslutning etter 81. Sluttresultat: Nord-Irland – Tyskland 0 – 1

Ukraina – Polen (gruppe C). Sluttresultat: Ukraina – Polen 0 – 1

Kroatia – Spania (gruppe D). Godt spansk angrep som ender med mål ved Morata etter 6 minutter.Godt skudd fra Kroatia etter 11. Veldig rotete av spanjolene ved eget mål etter 13 minutter, Kroatia skyter i stolpen. Forholdsvis gjevnspilt. Etter 44 minutter utlikner Kroatia ved Kalinic. God angrep. Ny god kroatisk mulighet etter 56 minutter. Straffesoark til Spaneia etter 69 minutter som den kroatiske keeperen redder. Kroatia kontrer ett 86 minutter, godt angrep hvor Perisic setter ballen i mål.  Sluttresultat: Krotatia – Spania 2 – 1

Tjekkia – Tyrkia (gruppe D). Sluttresultat: Tsjekkia – Tyrkia 0 – 2