Fotball-EM 2016: 27. juni – åttedelsfinaler

Mandag 27. juni går de to siste åttedelsfinalene:

Italia – Spania. Godt frispark og knallsjanse til Italia etter 8 minutter. Fantastisk angrep av Italia. Godt brassespark, men avblåses for farlig spill. Frispark til Italia etter 33 minutter fra ca. 18 meter. Skyter rett på keeper, returen setter Chiellini i mål. Godt skudd av  Italia i siste spilleminutt av 1. omgang. Italia har dominert omgangen, mens Spania bare har kommet til en og annen avsluting. Spania starter 2. omgang bra. Godt løp av Italia etter54. Spansk avslutning etter 69, ikke så veldig mange av dem. Bra sjanse til Spania etter 75 og minuttet senere. Bra spansk sjanse etter 89. Nydelig angrep av Italia og Pellè setter ballen i mål minuttet på overtid. Sluttresultat: Italia – Spania 2 – 0

England – Island. England får straffespark etter kun 3 minutter. Rooney setter ballen i mål. Island går i et kjempe flott angrep som går i mål etter 4 minutter ved Sigurðsson. England som styrer kampen nå. Knallskudd til England rett over mål ved 14 minutter. Flott angrep og nydelig spill av Island og Bödvarsson setter ballen fint i mål. God engelsk avslutning etter 27, flott redning av Islands keeper. Godt engelsk spill. Grei avslutning av Island etter 35. England presser i begynnelsen av 2. omgang. Veldig godt islandsk angrep etter 55 minutter. England har ballen mest, men begge lag spiller bra. God islandsk angrep etter 72. Avslutning for England etter 78, men ikke vanskelig nok for den islandske keeperen. Island stopper de engelske angrepene veldig godt. Kjempe kontring for Island etter 83. England presser veldig i sluttminuttene. Kjempesjanse til England 3 minutter på overtid. Sluttresultat: England – Island 1 – 2