Nintendo Switch virker spennende

nintendo-switch_preview

Etter lang tid og mange spekulasjoner, har Nintendo endelig letta litt mer på sløret. Torsdag 20. oktober slapp de en 3 minutter preview video av Nintendo Switch, tidligere kjent som Nintendo NX.

Det man får se i videoen er en konsoll som både er bærbar med egen skjerm og samtidig er en stasjonær konsoll. Slik det har vært spekulert. På siden av skjermen er det kontrollere som kan taes av, slik at to kan spille samtidig. Det vil også komme en Nintendo Switch Pro kontroller.

Skjermenheten som også er selve maskinen, plasseres i en dokkingstasjon slik at bildet kan vises på TV-skjermen, samtidig som den lades.

Jeg synes Nintendo Switch virker veldig spennende. Traileren inneholdt blant annet et Mario Kart spill og et nytt Mario-spill, i tillegg til det allerede annonserte Zelda-spillet. Listen over utgivere og utviklere er lang og god, så det virker lovende. Du kan sjekke den ut på Nintendo.no.

Dette var bare en preview video. Så vi vet ennå ikke så mye om selve hardvaren, men det kommer etter hvert. Får bare håpe at det ikke blir så lenge til.

Nintendo Switch kommer i mars 2017.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: