HBO Nordic blir en del av RiksPakken hos RiksTV

For bare et par dager siden kunne RiksTV melde at de hadde inngått en avtale med Viasat om at Viasat Sport blir en del av RiksPakken i løpet av høsten. I dag, torsdag 17. august, annonserte de enda en stor nyhet. HBO Nordic blir også en del av RiksPakken i løpet av høsten.

Kundene våre vil i stadig sterkere grad konsumere filmer og serier i tillegg til tradisjonelt TV-innhold. I tillegg har kundene en stadig større forventning til å kunne se innholdet når og hvor de vil. Vi mener at HBO Nordic vil bli et ypperlig tilbud til våre kunder i så måte, en sterk merverdi innen TV-underholdning, sier administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV.

Dette er jo en god nyhet for alle film og serie-elskere. Det betyr at vi RiksTV-abonnenter snart kan se HBO-serier som Game of Thrones, Sopranos, Sex in the City og Fear The Walking Dead.

Kilde: NTB

Administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV har nå signert avtale med HBO – som sikrer RiksTV-kundene langt større tilgang til filmer og serier.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: