Beijing 2022 – Fredag 11. februar

Jeg har ingen daglige OL-oppdateringer, kun når det passer meg. Fredag 11. februar var det 15 km klassisk langrenn for menn, individuell start. Det blei en veldig flott tredje plass til Johannes Høsflot Klæbo som i intervju etter løpet omtalte at bronse var godt som gull i dag og at han var veldig fornøyd med dagens løp. Iivo Niskanen (Finland) var i en egen klasse i dag. Det blei dessuten en fjerde plass til Hans Christer Holund.

Skifkyting er en spennende idrett. Der kan ting snu fort. Og det var spennende på damene gikk 7.5 km sprint skiskyting. Med individuell start og litt bom her og der, blir det for litt ekstra spennende. I dag var det Marte Olsbu Røiseland som trakk det lengstre strået og tok gull et halvminutt før svenske Öberg. Ingrid Landmark Tandrevold kom på den kjedelig fjerde plassen. Men totalt veldig god norsk innsats.

Med dette ligger Norge på andre plass på medaljeoversikten med 6 gull, 3 sølv og 5 bronse.

Jeg fikk også med meg curlingkampen mellom Norge og Storbritania. Det var dessverre Storbritania som spilte best og vant 8-3.