Oppsummering jula 2006

Jul er veldig trafisjonsbundet. Og lillejulaften startet med grøtspising. For meg blei dette frokost, da jeg har en tendens til å snu døgnet i ferier. I år var det ingen som fikk mandelen. Den lå igjen i gryta, så alle fikk dermed en del av premien. Juletreet blei pynta og det har så å si ikke dryssa i det hele tatt. Noe som må sies å være ganske greit.

Julaften startet med Tre nøtter til Askepott, Reisen til julenstjernen og Donald filmer. Deretter er det kirkegang før middagen skal intas. Det er utrolig hva man klarer å spise til tross for at man er mett. Og seinere på kvelden når kaffe og kake blir satt på bordet, ja da klarer vi å spise det også. Det var massevis med gaver som gir mye papir (se bilder under).

I romjula er det to obligatoriske besøk hos familie (en på hver side). Ellers denne jula har vi spillt en del Nintendo Wii. Dette har vært utrolig gøy og boksingen er veldig slitsom.

Nyttårsaften kom den også. Og som tildligere i jula, kom det ikke noe snø den dagen heller. Men mat fikk vi (kalkun) og det blei skutt opp mye raketter til tross for at det regnte å blåste ganske mye.

Så det var jula 2006 i korte trekk.

Julemiddag

Gavepapir

Jeg vant vel ca. 200 kroner på dette flaxloddet.

Her spiller vi Nintendo Wii.

Vi spiste litt annet en tradisjonell julemat også.

Nyttårsaften

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.