Kodenavn Hunter i HD

Nå etter nyttår har NRK1 sendt den norske action serien Kodenavn Hunter. Torsdag 8. februar går siste episode. Har du ikke fått med deg denne serien, bør du går til NRKs nett TV å se den der. Alle episodene ligger ute.

Grunnen til denne bloggposten var i grunn å si at episode 6 (den siste episoden) ligger ute på nett i HD oppløsning, klar for nedlasting. Du finner den på NRKs Kodenavn Hunter. Den ligger ute i to versjoner, WMV og MP4. Begge klippene er på rundt 3 GB, så det tar en stund å laste det ned. Oppløsningen er på 1280×720 (720p) og ser fantastisk bra ut på en PC monitor. Jeg vil tippe at episode 6 tar seg godt ut på en 40″ HDTV. Du må ha en rimelig kraftig PC for å vise episoden. Har du en Xbox 360, kan du brenne WMV filen på en DVD plate og spille den av på konsolen. Dette fungerer veldig godt.

Dette er godt jobbet av NRK. Så når det digitalebakkenettet er utbygd håper jeg de sender Kodenavn Hunter i reprise og i HD. Jeg håper NRK vil forsette å legge ut HD klipp og kanskje hele serien (?). NRK skal ha honør for at de legger det ut gratis og uten noen form for DRM. Veldig bra.

Så har du ikke sett Kodenavn Hunter ennå, bur du ta en titt på NRKs nett TV.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.