BBC World inn i RiksTVs tilbud

RiksTV har den siste tiden fått litt pepper fordi det ikke finnes noen utenlandske nyhetskanaler i det kommende digitale bakkenettet. Men RiksTV annonserte i dag at BBC World vil bli en del av TV tilbudet som blir tilgjenngelig i høst. Det blir dermed 17 kanaler i grunnpakken.

Her er noe fra RiksTVs pressemedling:
12. juni presenterte RiksTV kanaltilbudet i det digitale bakkenettet. Allerede nå kan RiksTV love flere kanaler fra start. Det blir mulig på grunn av tekniske forbedringer i utstyret som digitaliserer og komprimerer lyd og bilde i nettet.

– Da vi presenterte våre kanalpakker, understreket vi at vi har vært forsiktige i forhold til hvor mange kanaler vi har plass til. Nå har vi tatt i bruk nytt og bedre utstyr for videokomprimering som vi testet i forrige uke. Resultatet er svært oppløftende. Tre kanaler som sto ”på vent” kan vi ta med allerede fra lansering. I tillegg har vi plass til en ny kanal. Øverst på ønskelisten vår sto en internasjonal nyhetskanal. Etter en helhetsvurdering valgte vi BBC World, sier adm.dir. Espen Thorsby i RiksTV.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.