PC: The Sims 3


Sims-serien har vært en stor suksess for EA Games siden det første spillet kom i 2000. Og snart er det på tide med en ny versjon. Sims 3 kommer til PC neste år, altså 2009.

Her er litt informasjon om Sims 3 hentet fra TheSims3.ea.com.

Nye, uavbrutte, åpne nabolag — Utforsk hele nabolaget som du vil selv.
Simmene kan gå rundt i nabolaget, besøke naboene og utforske omgivelsene. De kan spasere ned til byen og henge med vennene sine, treffe nye venner i parken eller møte kolleger på gaten. Hvis simmene er på riktig sted til riktig tid, er det ikke godt å si hva som kan hende!

Ny simskaper — Lag simmer, den eneste begrensningen er fantasien.
Nytt, brukervennlig verktøy gir deg ubegrensede tilpasningmuligheter som resulterer i helt unike simmer. Avgjør hvordan de skal se ut, alt fra syltynne til tykke til muskuløse — og alt i mellom! Velg ansiktstrekk, nøyaktig hudfarge, hår, øyeform og farge, klær og tilbehør.

Nye, realistiske personligheter — Alle simmene er nå unike personer, med bestemte personligheter.
Lag realistiske simmer med helt egne personligheter. Velg mellom en lang rekke forskjellige personlighetstrekk og kombiner dem på morsomme måter. Kombinasjonen av trekk du velger — modig, kunstnerisk, einstøing, perfeksjonist, kleptoman, romantiker, klønete, paranoid og masse annet — hjelper deg med å forme atferdsmønstrene til simmene og hvordan de samhandler med andre simmer. Simmene dine kan nå heve seg over de vanlige dagligdagse behovene. De er komplekse individer med unike personligheter.

Ny, ubegrenset spesialtilpasning — Alle kan tilpasse alt.
Bygg drømmehuset! Tilpass alt fra gulv til blomster, skjorter til sofaer, tapeter til persienner. Det er moro og enkelt å endre farger og mønstre, dette gir deg endeløse tilpasningsmuligheter. Du kan også velge å fylle nabolaget med forhåndslagde bygninger og møbler. Du velger hvem av simmene som skal bo i flotte herskapshus, tøffe ungkarsleiligheter, drømmehus og billige hytter.

Lag simmer som ser ut som deg og vennene dine. Den helt nye simskaperen er enkel å bruke og er et kraftigere verktøy enn noen sinne, nå kan du tilpasse utseendet og personligheten til simmene dine akkurat som det passer deg.

Finjuster alle ansiktstrekkene til simmene, tilpass frisyren, velg nøyaktig hudfarge og masse annet for å lage helt realistiske simmer. Gi simmene uendelig antall plagg, forskjellig sminke og tilbehør. Det har aldri vært lettere å lage simmer som er tynne, tykke, muskuløse og andre varianter!

Design og bygg hus med uendelige tilpasningsmuligheter og lag dine helt egne nabolag. Du har uendelige muligheter til å utforme det simmene har i husene sine. Velg en farge eller et mønster du har lyst til å bruke. Gi alle møblene samme mønster og farge eller bland mønstre og fagre for å få en helt egen look. Mulighetene er endeløse når du lager drømmehjemmet til simmene dine.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: