Tidenes norske fotballkamp

St. Hansaften, 23. juni 1998 vil for alltid stå som en historisk fotballdag sett i norsk sammenheng; nemlig fotball VM i Frankrike. Norge storspilte mot Brasil som allerede var videre til kvartfinalen.

Og da Brasil scoret etter ca. 78 minutter, tenkte vel de fleste nordmenn tenkte vel at dette i grunn var et greit resultat mot en nasjon som Brasil. Men det var vel ingen som trodde at Norge skulle klare å hente opp Brasil sin ledelse og vinne 2-1.

Norge-Brasil fra VM 98 er en fotballkamp av de skjeldne, og jeg får fremdeles frysninger og gåshud når jeg ser klipp fra denne kampen.

Så til glede for alle, her er et YouTube-klipp fra sluttminuttene av kampen.

Så litt etternakk med Scheie, Eggen og Graff.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: