Kort oppsummering av sommeren

Så er fire ukers sommerferie over. Men det føles faktisk om at jeg har hatt ferie i langt mer enn fire uker. Tre-og-en-halv uke tilbrakte jeg hjemme hos mine foreldre (sammen med søstre) i Risør. Og etter kun en uke lurte Mamma på når jeg skulle reise, for da synes ho at jeg hadde hatt lang ferie, men heldigvis hadde den da så vidt starta.

I løpet av tida jeg var hjemme i Risør, var det kun 2-3 dager med regn, og resten av tida var det stortsett skyfritt og sol. Så Sørlandsommeren i år har vært fantastisk.

Det store høydepunktet i sommer var da jeg vant hesteskokastinga på den årlige familiegrillinga. Det ligger stor prestisje i å vinne denne konkurransen.

Jeg har fått bada, sola meg, hatt bytur, lest bøker og tegneserier, sett litt på TV (mest nattes tid), spist mye god mat (som det går an å se bilder fra på tidligere blogginnlegg) og ellers kosa meg med det å ha fri og ta ting som det kommer, eller ikke gjøre noen ting i det hele tatt.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: