Tradisjonen tro: Hjemme Alene 1 & 2

hjemme_alene_01

Det er et par filmer jeg må se før jul. Både for å få litt julefølelse og at det faktisk er blitt en tradisjon. Hjemme Alene filmene er morsomme og jeg har sett de mange ganger nå. Jeg snakker selvfølgelig om de to første med Macaulay Culkin. Selv om lille Kevin McCallister er bare 8 år, klarer han seg fin alene hjemme og han klarer å hamle opp med et par skurker også. Handle og vaske tøy klarer han også.

I går så jeg A Nightmare Before Christmas og The Polar Express 3D, begge på Blu-ray. A Nightmare Before Christmas hadde jeg ikke sett før, så vidt jeg kan huske (mulig jeg så den for mange år siden), men jeg likte filmen. Den handler om Kongen av Halloween som oppdager noe som heter jul. Og det må han jo prøve. Så han kidnapper Nissen og kler seg ut som han. Men det går ikke så veldig bra.

The Polar Express 3D inneholder både 2D og 3D versjonen av filmen. Filmen handler om barn som blir tatt med til Nordpolen med Polar Ekspressen for å se de siste forberedelsene til Nissen. Jeg så 3D versjonen, men det blei litt slitsomt å sitte med de blå-røde 3D brillene i 1t 40min. 3D effektene var til tider veldig gode.

Så da har jeg fått sett litt julefilmer i år også. Hjemme Alene 1 & 2 vil stå på programmet også neste år.

hjemme_alene_02

hjemme_alene_03

hjemme_alene_04

nightmare_01

nightmare_02

nightmare_03

polar_express_01

polar_express_02

polar_express_03

polar_express_04

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: