Så var juleferien 2008 over

Jula 2008 hadde sine røde dager strategisk plassert. Og hvis man hadde mulighet til å bruke noen dager i avspassering, kunne man få 16 dager sammenhengende fri. Jeg var en av de heldige.

Da jeg skulle hjem til jul, til mine foreldre, var koffert og sekk fullpakka. Noen av gavene jeg hadde med, var store og ikke så lette å pakke. Så jeg håpet at jeg fikk små gaver til jul, og heldigvis gjorde jeg det. Dermed blei det lettere å pakke når jeg skulle tilbake til meg igjen. Men, koffert og sekk var fremdeles sprengfullt.

Jula har stortsett gått med til å spise og slappe have. Mye god middag, og masse kaker. Litt lei går man jo etter dager med etegilde, så sånn sett skal det bli godt å komme tilbake til hverdagen.

Mine to søstre og jeg legger oss aldri tidlig i ferier. Vi ser filmer, spiller (jeg hadde med meg Wii), tuller og tøyser. Og det blir ofte svært tidlig morgen før vi går for å legge oss. Formiddagene har gått med til å se Olsenbanden som TV2 har sendt hele jula, artig.

Så da er det bare å begynne å jobbe igjen. Sola snudde jo også i jula, og før vi vet ord av det, er det sommer.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: