Alexander utklasset alle!

mgp09_alexander_01b

Alexander Rybak vant den norske Grand Prix med melodien Fairytale. Han vant en overlegen seier, må vel være største noen gang. Han fikk 747 888 poeng. Nr 2, Tone Damli Aaberg – Butterflies,  fikk bare 121 856 poeng.

Jeg har likt denne melodien siden jeg hørte den første gangen. Det er en god låt, høyt tempo og Alexander stråler på scenen hver gang han framfører melodien som han også er låtskriver til. Jeg tror vi har en veldig god sjanse til å nå svært høyt i den internasjonale finalen som går av stabelen i mai.

Alexander, gratulere så mye!

For fulldekning, alle resultater og mye mer, se VG.no og Dagbladet.no.

[Oppdatering] Fant denne YouTube videoen fra delfinalen.

mgp09_alexander_02b

mgp09_alexander_03b

mgp09_alexander_04b

Bildene er tatt rett fra mitt eget TV.

7 thoughts on “Alexander utklasset alle!

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.