Endelig, et fryseskap!

frys_01

Endelig så har jeg fått meg et fryseskap. Mitt første noensinne. Bestilt på Elkjøp, og kom i hus i ettermiddag.

Jeg fulgte vel ikke helt bruksanvisningen til kjøleskap. Der sto det at kjøleskapet skulle stå et par timer før det blei satt på, sto vel ikke mer enn en time før jeg satte det på full guffe. Det sto også at det måtte stå på i 24 timer før man putter mat i. Dette for at det skal være kaldt nok. Jeg gikk rett på butikken og handlet jeg.

Har tidligere bare hatt det lille frysegreiene i kjøleskapet, ikke allverden det. Men det er nå deilig å kunne ligge inne med kylling fillet, pommes frites, hamburgere og ikke minst 2 liter pistasje is med sjokolade biter. Veldig greit å kunne fryse ned et helt brød også.

frys_02

frys_03

frys_04

3 thoughts on “Endelig, et fryseskap!

 • 25/03/2009 at 20:22
  Permalink

  Knallbra – jeg vil også ha et!!!!!!!
  helt rått

  Reply
 • 25/03/2009 at 20:25
  Permalink

  Bra Frank!! Jeg kommer på besøk. Lørdagspizza? det er gutta sine:)

  Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: