Noen nye bilder

Istappbildene er fra i vinter, men mat bildene og de av bjørk med vanndråper er fra nå i påska.

Bildene er også lagt ut på Flickr.com.

icicle_ice_water_02

icicle_ice_water_02

icicle_ice_water_03

food_chicken_salad_potato

strawberry_cake

waterdrops_tree_01

waterdrops_tree_02

creative_commons_share_alike Bildene er lagt ut med Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0. Det betyr at “Du skal navngi opphavspersonen og/eller lisensgiveren på den måte som disse angir (men ikke på en måte som indikerer at disse har godkjent eller anbefaler din bruk av verket).” og “Om du endrer, bearbeider eller bygger videre på verket, kan du kun distribuere resultatet under samme, lignende eller en kompatibel lisens.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: