Vanndråpe-bilder

Min søster blei innspirert av en artikkel ho leste i et fotoblad. Og når ho først hadde satt opp alt utstyret, så måtte jeg jo ta fram mitt eget kamera å ta noen bilder jeg også. Bildene har hatt en liten tur i Paint Shop Pro.

waterdrops_01

waterdrops_02

waterdrops_03

waterdrops_04

waterdrops_05

creative_commons_share_alike Bildene er lagt ut med Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0. Det betyr at “Du skal navngi opphavspersonen og/eller lisensgiveren på den måte som disse angir (men ikke på en måte som indikerer at disse har godkjent eller anbefaler din bruk av verket).” og “Om du endrer, bearbeider eller bygger videre på verket, kan du kun distribuere resultatet under samme, lignende eller en kompatibel lisens.“

One thought on “Vanndråpe-bilder

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.