Susan Boyle – En fantastisk stemme

susan_boyle

Da jeg så overskriften “Sex-mogul sikler etter Susans jomfrunatt”Dagbladet.no i går, hadde jeg planene klare for en bloggpost rundt det. Men det var før jeg så videoen til Susan Boyle.

Susan Boyle deltok på Britain’s Got Talent hvor hun sang “I Dreamed A Dream”  fra Les Miserables. Og som dommerpanelet, og publikum ellers tror jeg, tenkte jeg at dettte kommer til å låte som en halv-død kråke (jeg hadde hverken lest eller sett noe med Boyles før denne YouTube-videoen). 

Men du verden hvor feil man kan ta. Det var en stemmeprakt som jeg ikke har hørt på lenge. Hun sjokkerte både dommerne og meg. Publikum i salen reiste seg og det gikk faktisk kaldt nedover ryggen min.

Dette innslaget har i følge statistikere blir sett av rundt 100 millioner på YouTube, og kan rast bli den mest sette YouTube-videoene noen sinne.

Så da er det bare en ting som gjenstår. Har du ikke sett innslaget, gjør det nå. Du vil bli overrasket.

Her kan du se YouTube-videoen. Hadde tenkt å integrere videoen i denne posten, men den muligheten er fjernet.

2 thoughts on “Susan Boyle – En fantastisk stemme

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.