Susan Boyle – et internett fenomen

susan_boyle

Susan Boyle har på svært kort tid blitt et internett fenomen etter at hun opptråtte i Britain’s Got Talent. Videoklippet har blitt sett av 120 millioner på YouTube noe som er enormt mye. Hun er blitt intervjuet både her og der, fått tilbud om å både lage bok og film.

Oppstyret har gått så langt at Simon Cowell (dommer i programmet) nå frykter for hva som kommer til å stå på gravsteinen hans:

Fenomenet har blitt så sinnssykt at jeg har en fryktelig følelse av at når jeg dør sier overskriftene “Dommeren i Susan Boyles video dør”.

Hadde det ikke vært for YouTube (eller en liknende tjeneste) og Internett, er det ingen som ville vist hvem Susan Boyle var. På grunn av Internett kan slike fenomener skapes, om vi liker det eller ikke.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.