Retro: Rayman Advance – GameBoy Advance (anmeldelse)

Dette er del 4 av 18 i mine retro anmeldelser av gamle GameCube og GameBoy Advance spill. Anmeldelsene er tidligere publisert på min gamle Geocities web-side, men republiseres nå på bloggen til glede for nye lesere. Ha i minnet at teksten er skrevet for 6-7 år siden (det kan være småfeil i teksten, har ikke sjekket dette på nytt). Alle de gamle spill-anmeldelsene mine finner du samlet under taggen gamlespilltester.

Dagens anmeldelse blei første gang publisert 31. mai 2002.

Rayman Advance

rayman_cover

Den onde Mister Dark stjeler Great Protoon som opprettholder energien og balansen i verden. Det blir Raymans oppgave er å samle sammen alle Electoon for å gjennomopprette balansen. Dette er egentlig et veldig tradisjonelt platformspill, men det er vanskelig. Til å begynne med er brettene ganske greie, men etter hvert blir de veldig krevene og nærmest umulige. Men det er et godt spill som du bør ha i samlingen din.

Mange er nok kjent med Rayman fra Playstation og PC. Rayman Advance er faktisk en eksakt kopi av dette spillet. Grafikken er fin og fargerik, men på enkelte brett går det litt treigt.Det går heller ikke an å klage på lyden.

Du har først mulighet til å lagre etter at du har spillt igjennom en hel verden. Det synes jeg er en ulempe. Det betyr at hvis du ikke fikk med deg alle protonene første gang du spilte, må du spille hvert brett i hele verden en gang til. Det greieste hadde vært å ha mulighet til å lagre etter hvert brett.

rayman1 rayman2

rayman3 rayman4

rayman5 rayman6

3 thoughts on “Retro: Rayman Advance – GameBoy Advance (anmeldelse)

  • 03/06/2009 at 21:15
   Permalink

   Husker du at vi leide det til PlayStation? Spilte som gale. Veldig moro.

   Reply
 • 04/06/2009 at 21:17
  Permalink

  JA;husker det kjempe godt! Da hadde du rommet til mamma og pappa!!! Vi leide playstation liksom:D Nå eir man alle mulig maskiner selv;))

  Men jeg ønsker meg Wii;)

  Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.