Dyre gratis billetter

I morgen tirsdag 7. juli på Staples Center i Los Angeles vil minnestunden for Michael Jackson holde sted. Og jeg tror det kan bli en svært kaotisk affære, når det er ventet at 750.000 personer vil komme dit.

Men fullt så mange plasser er det jo ikke på Staples Center. Det blei lagt ut 17 600 gratis billetter, og hele 1,6 millioner registrerte seg. Noen av disse ligger nå til salg på eBay.com. Men billig er det ikke, og mange er på flere tusen.

I minne programmetInside Neverland” med Larry King dukket det opp en skygge da de filmet inne på Neverland. En del fans mener jo at dette da er gjenferdet til Michael Jackson. Men jeg har mine sterke tvil. Men det er uansett klart (eller uklart) at noe beveger seg i bakgrunnen.

Det har også dukket opp en video hos News of the World der blir stilt svært nærgående og direkte spørsmål til Michael Jackson om ulike beskyldninger mot ham.

Minnemarkeringen på Staples Center starter 19.00 norsk tid og både NRK2 og TV2 Nyhetskanalen skal sende direkte fra minnestunda.

Espen Eckbo og Steinjo og Stein Johan Halvorsen var så heldige å bli trukket ut til å få et par billetter til morgendagens minne seremoni. De er også blitt avbildet i Los Angeles Times.

espen_eckbo_stein_johan_halvorsen

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: