Angrep mot Twitter

twitter_input_ddos

Twitter blei i ettermiddag utsatt for et så kalt DDoS-angrep (denial-of-service attack). I korte trekk går det ut på at en eller flere maskiner sender store mengder med falske forespørsler til Twitter slik at du og jeg ikke kommer igjennom. Derfor blir tjeneste utilgjengelig for oss.

Twitter gikk ned 15.30 norsktid og var oppe igjen 17.30, men det er fremdeles litt problemer. Du kan følge status på status.twitter.com og blog.twitter.com.

 Jeg klarer meg helt sikkert fint uten Twitter en liten stund. Brukte over et halvt år fra jeg registrerte konto til jeg fant ut hva jeg skulle bruke Twitter til. Men samtidig merker jeg jo mye jeg nå bruker tjenesten, når den er borte.

One thought on “Angrep mot Twitter

  • 06/08/2009 at 23:16
    Permalink

    Fortsatt 350ms ping…

    De sliter. Latterlig at man ikke klarer å trykke på knappen "block IP-address" for å stoppe angrepet.

    Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.