Valg09: Truls Svendsen informerer om valget

I dag startet Magnhild Meltveit Kleppa og Kommunal- og regionaldepartementet sin informasjonkampanje for Stortingsvalget 2009. Og med hjelp fra Truls Svendsen i reklamefilmer, skal de opplyse folket om valget i kampanjen Stemmingsrapport.

Når du skal forhåndstemme, er det viktig å ha med seg legitimasjon med navn, bilde og fødselsdato. Dette gjelder også på valgdagen. Har du med valgkortet går det også litt raskere. Du kan forhåndsstemme fram til 11. september.

For mer informasjon om valget kan du gå inn på www.valg.no og www.stemmingsrapport.no.

Her er de to første videoene i “serien” med tittelen Hvem har stemmerett ved valget? og Når og hvor kan du forhåndsstemme?

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: