Fotball-VM 2010: Bronsefinale lørdag 10. juli | Uruguay – Tyskland 2 – 3

Lørdag 10. juli spilte Uruguay – Tyskland bronsefinalen i fotball-VM. Da jeg var opptatt med andre ting og opptakeren ikke fikk med seg kampen, så fikk jeg dessverre ikke sett den. Så oppsummeringa er bassert på det jeg har funnet på nett.

Uruguay – Tyskland. Det er Tyskland som starter best og Thomas Müller scorer etter 19 minutter. Etter 28 minutter er det Uruguay sin tur til å lage mål. Det skjer ved Edinson Cavani. Gode avslutninger for begge lag mot slutten av omgangen. Pause: Uruguay – Tyskland 1 – 1. Det er Uruguay som går i ledelsen etter 51 minutter ved Diego Forlán. Fem minutter senere utlikner Marcell Jansen for Tyskland. Begge lag spiller godt og kommer til flere gode avslutninger. Det er Tyskland som scorer etter 81 minutter ved Sami Khedira. Uruguay spiller veldig godt på slutten og kommer til flere svært gode avslutninger. Tre minutter på overtid skyter de ballen i Tysklands tverrlegger. Sluttresultat: Uruguay – Tyskland 2 – 3.