Videoer fra den siste a-ha konserten

a-ha har nå gitt seg etter 25 år som gruppe. De holdt fire avskjedskonserter i Oslo Spektrum fra 30. november til 4. desember. Jeg var på den første og siste. Jeg tok bilder på begge konsertene jeg var på og har lagt disse ut på flickr.com; bilder fra 30. november og 4. desember.Den siste konserten var bare utrolig bra. Her fikk jeg filmet litt også, og alle klippene kan du se under. Jeg liker kanskje spesielt den akustiske versjonen av Bowling Green, som kom som en liten overraskelse.   a-ha have waved goodbye after 25 years. The held four farewell concerts in Oslo Spektrum from November 30 to December 4. I was on the first and last of these. I’ve took pictures on both concert, and you can look at them on Flickr.com, link to photos from November 30 and December 4.The last concert was just amazing. I’ve also made some videorecordings which you can watch bellow. I really liked the acustic version of Bowling Green, which came as a big surprise.

a-ha – Ending on a High Note

Bowling Green

Hunting High and Low

Stay On These Roads

The Living Daylights

Take On Me

Videoklippet under blei filmet 30. november. Brukte et Aiptek 3D i2 kamera. For å se videoen i 3D, må den sees på YouTube.   The under is filmed on November 30. I used an Aiptek 3D i2 camera. To you watch the video in 3D, you need to goto YouTube.

Move to Memphis in 3D

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: