Green Bay Packers vant Super Bowl XVL


Skjermbilde fra NRK1

I fjor så jeg min første Super Bowl. Det ga mersmak, så i år benket jeg meg på nytt foran TV’n for å se Super Bowl XVL (altså den 45. finalen for de som ikke snakker romertall). Årets finale i amerikansk fotball gikk mellom Pittsburgh Steelers og Green Bay Packers.

En liten oppfriskning av reglene i amerikansk fotball måtte jeg ha. Men har jo litt bakrunn fra i fjor, så jeg kom raskt inn i det igjen.

Green Bay ledet klart etter 1. quarter, 0-14. Men i 2. quarter blei det også noen touchdowns til Steelers og etter halvspilt kamp var resultatet 10-21. Synes det blei mye stopp i spillet i 3. quarter som endte 17-21. Har vært en del skader i løpet av kampen. Blei veldig spennende i 4. quarter. Sluttresultat: Pittsburgh Steelers – Green Bay Packers 25-31.

Spennende kamp. Gøy å følge med på Twitter også.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: