Gjenforeningsfest med Risør-russen ’96

Et sikkert tegn på at man eldes, er når invitasjoner til ulike skolejubileer dukker opp. Jeg vil ikke si man er gammel i en alder av 34 år. Men når man tenker tilbake 15 år, så kommer tanken på at man ikke er like ung nå som den gang.

Pinseaften, nærmere bestemt lørdag 11. juni, var det gjenforeningfest for Risør-russen 96. Rammene kunne ikke vært bedre. Sol fra en så godt som skyfri himmel og varmt i været (riktig nok var det litt blåst ut på Risørflekken).

Vi hadde rebusløp/natursti i Urheia med spørsmål relatert til skole og undervisning fra videregående. Det var nok noen huller i hukommelsen der. Deretter var det mat og videre hygge på hotellet.

Det er en del man glemmer på så mange år. Ansikter, navn, hvem som gikk i hvilken klasse, forskjellige hendelser og så videre. Det er riktig nok gått 15 år, men på en gjenforeningsfest er det som å trykke på Play-knappen som har pauset i disse åra. Og det meste fortsetter som om det fremdeles var 1996 og at vi var tilstede i kantina på Hønseheia. En merkelig greie det der.

På egne vegne, kan jeg i alle fall si at det var en svært flott gjenforeningfest. Hyggelige folk fra en nydelig by.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.