Litt bedre nedlastingskontroll på PS3 kanskje?

Det har undret meg hvor dårlig nedlastingskontrollen på Playstation 3 er. Når du laster ned en gjenstand fra Playstation Store, får du ikke beskjed om du har lastet ned dette fra før. Det er derfor mulig å fylle hele nedlastinglisten til PS3, 32 gjenstander, med samme enhet.

Xbox 360 får du klar beskjed om at en gjenstand er lastet ned tidligere og om du vil laste den ned på nytt. Du kan bare ha et eksemplar av samme gjenstand i nedlastingkøen på Xbox 360. Og skulle det du laster ned allerede være på harddisken til Xbox’en, vil den installeres over dette eksemplarer.

På PS3 ville du fått 32 eksamplerer av det samme installert på harddisken. Totalt unødvending.

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.