Fotball-EM 2012: Kamper tirsdag 19. juni

Gruppespillet i årets fotball-EM avsluttes tirsdag 19. juni med de to siste kampene i gruppe D.

Sverige – Frankrike (gruppe D). Godt spill og angrep av Sverige etter 3 minutter, og gjentar det minuttet senere. God sjanse for Frankrike etter 8 minutter. Pause: Sverige – Frankrike 0 – 0. Veldig god sjanse til Sverige ved 53 minutter. Angrep nummer to, 54 minutter, gir Sverige 1 – 0 ved Ibrahimovic. 57 minutter to kjempe gode avslutninger for Sverige. Kjempe sjanse for Frankrike etter 82 minutter. Svensk 2 – 0 mål i det kampen passerer 90 minutter ved Larsson. Sluttresultat: Sverige – Frankrike 2 – 0. [Canal9]

England – Ukraina (gruppe D). God sjanse av Ukraina etter 7 minutter. Ukraina spiller godt. Kjempe sjanse for England etter 27 minutter. Pause: England – Ukraina 0 – 0. England går opp til 1 – 0 etter 47 minutter ved Rooney. Nytt godt angrep av England. Ukraina burde hatt mål etter 62 minutter. Reprisen på TV viser at ballen var over streken med nesten to ball-bredder. Sluttresultat: England – Ukraina 1 – 0 [TV 2]

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.