Fotball-EM 2012: Kvartfinale torsdag 21. juni

Den første kvartfinalen i fotball-EM 2012 spilles torsdag 21. juni.

Tsjekkia – Portugal. Portugal er best i påningsminuttene. Portugal kommer stadig vekk til gode avslutninger. Det har vært en del fram og tilbake. Selv om Tsjekkia har kommet til noen avslutinger, er det Portugal som har vært best. Kjempe sjanse til Portugal på overtid. Litt kjedelig første omgang. Pause: Tsjekkia – Portugal 0 – 0. Godt angrep og god sjanse for Portugal etter 53 minutter. Portugal scorer etter 58 minutter, men er avblåst for offside. Tsjekkia kontrer, men for svak avslutning. Portugal går opp i 0 – 1 ledelse ved Ronaldo etter 79 minutter. Sluttresultat: Tsjekkia – Portugal 0 – 1. [NRK1]

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.