24: Live Another Day på Viaplay 6. mai

24_live_another_day_viaplay

Jeg har lenge lurt på hvilken norsk TV-kanal som skulle sende den nye sesongen med 24. Det viser seg at det er streamingtjenesten Viaplay som kommer til å vise 24: Live Another Day, mens serien vil dukke opp på TV3 etter hvert. Premieren er 6. mai, dagen etter USA. I motsetning til tidligere sesonger, består sesong 9 av bare 12 episoder.

Teksten under er sakset fra Viaplays pressemelding:

Viaplay Premiere er et helt nytt konsept som innebærer eksklusive premierer på Viaplay for utvalgte titler. Først ut i denne satsingen er den amerikanske action-serien 24: LIVE ANOTHER DAY som kommer til Viaplay den 6. mai.

Det er første gangen vi kommer til å vise en serie for våre brukere, umiddelbart etter USA-premieren, sier Rikard Steiber, Digital Direktør MTG og Administrerende Direktør for Viaplay. 24 er også den første av mange serier i vår nye satsing Viaplay Premiere. Det er fantastisk å kunne tilby våre brukere eksklusive premierer for titler som aldri før har blitt vist i Skandinavia, fortsetter Rikard.

Handling og innspilling er lagt til London og i den spenningsfylte serien følger vi den heroiske JACK BAUER (Kiefer Sutherland). Det har gått fire år siden Jack var en flyktning av loven. Til tross for at han nå lever i eksil, satser han nok en gang liv og frihet for å forhindre en global katastrofe.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.