Fotball-VM 2014: Bronsefinale lørdag 12. juli

Lørdag 12. juli spiltes bronsefinalen Brasil – Nederland i fotball-VM i Brasil.

Brasil – Nederland. Robben (Nederland) blir holdt i skulderen på utsiden av 16-meteren til Brasil, men faller innenfor. Nederland får feilaktig straffe som Robin van Persie setter i mål. Silva (Brasil) får gult kort for forseelsen. Robben (Nederland) gult etter 9′. Nederland styrer. Blind setter ballen i mål for Nederland etter 16 minutter. Hardt skudd fra Brasil etter 22′. Skudd over mål for Nederland etter 29′. Brasil med frispark utenfor Nederlands 16-meter etter 33 minutter, går til hjørnespark. de Gusman (Nederland) gult etter 36′. Pause: Brasil – Nederland 0 – 2. Brasil presseren en del i åpninga av omgangen. Fernandinho (Brasil) gult etter 54′. Greit angrep og avslutning av Brasil etter 59′. Brasil begynner å styre kampen. Frispark til Brasil etter 63 minutter utenfor Nederlands 16-meter, går rett i keeper. Oscar (Brasil) får feilaktig gult kort for filming etter 69′. Blind (Nederland) blir skadd i situasjonen og må byttes ut. Nederland spiller som at de er fornøyd med resultatet. Nederland scorer ved Wijnaldum et minutt på overtid. Sluttresultat: Brasil – Nederland 0 – 3.