TV 2 Sumo på Apple TV

appletvDet har lenge vært mulig å se TV 2 Sumo på Apple TV ved å bruke AirPlay via iPad. Men det er ingenting som å ha en ekte app. TV 2 slapp Sumo-appen på Apple TV i dag 29. juli.

bloggen sin skriver TV 2 Sumo blant annet:

Sumo på Apple TV har alt innholdet du er vant med fra våre andre plattformer. Hele sesonger og forhåndsvisninger av store serier, direkte sport inkludert Premier League, populære underholdningsprogrammer, nyheter og et rikholdig utvalg av barneprogrammer. I tillegg kan du selvsagt se alle TV 2s direktekanaler samt MUTV og LFC TV.

Vi vet at mange allerede bruker Apple TV til videoavspilling, og Sumos brukergrensesnitt følger de fleste konvensjonene du er vant med fra Apple TV for øvrig. Forsiden vår presenterer noe av vårt mest populære innhold, med egne seksjoner for blant annet direktesendinger, filmer og klipp fra tv2.no. I tillegg spiller vi automatisk av neste episode av serien du ser på, og husker hvor du var i videoer du allerede har begynt å spille av.

Siden jeg er på ferie, har jeg ikke fått testet appen, men det skal jeg gjøre så fort jeg får muligheten. Det virker i alle fall svært lovende.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.