Nye TV-kanaler høsten 2015

eurosport-norge_logoDenne høsten kommer det noen nye TV-kanaler. Eurosport Norge blei lansert 3. september 2015. Det vil være en kanal spesialtilpasset norske TV-seere. Kanalen finnes foreløpig kun hos RiksTV og Canal Digital Parabol/Kabel-TV. Men dukker nok opp hos andre etterhvert.

Comedy Central kommer 1. oktober. Det blir blant annet South Park, The Daily Show og At Midnight. Slik jeg tolker det jeg har lest, vil kanalen få bred distribusjon. MTV Play vil komme en gang i midten av september hos alle distributører (slik jeg har forstått det). For RiksTV sin del, vil samtidig MTV flyttes fra  bakkenettet over til underholdningsportalen.

TV 2 legger ned TV 2 Bliss i november og erstatter den med TV 2 Livsstil. Mens Bliss var rettet inn mot en bestemt målgruppe, vil Livsstil være sjangerbasert.

For RiksTV sin del fjernes TNT fra 1. oktober. Men de skal visst nok få inn nye kanaler. Hvilke er ennå ikke klart, men kommer tilbake når jeg vet noe mer.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.