En liten rapport fra SpillExpo 2015

Jeg kjøpte faktisk billett til SpillExpo i sommer, og lørdag 7. november dro min søster og jeg til Lillestrøm for å se om det var noe spennende på SpillExpo 2015.

Det var tydelig at messa hadde større areal enn i fjor. Til tross for mange mennesker, var det etter forholdene greit å komme seg fram. Med mindre det var der folk sto i kø for å prøve spill eller hilse på kjendiser. For det var mulig å stå mye i kø om du ville: Playstation VR, StarWars, Halo 5, Prebz & Dennis… Jeg unngikk slike køer, men fikk prøvd litt likevel.

På standen til Komplett var det nærmest halleluja-stemning hele dagen. Der holdt de det gående hele tida med spilling og konkurranse. Skulle nesten tro de hadde tatt for mye Møllers tran. Men det ga i alle fall god stemning.

Jeg er imponert over cosplayerne og hvor mye tid enkelte av dem må ha lagt ned i kostymene sine. Mange svært flotte folk!

Men det var ikke bare nye ting man kunne se. Spillmuseet hadde også en egen stand med gamle spill og konsoller. Det kan du lese om på Retrospilling.no.

Det var også muligheter for å kjøpe seg en del om man hadde lyst til det. Alt fra t-skjorter og hatter, til PC-utstyr, spill og gamle konsoller. Selv blei det en Super Nintendo og Nintendo 64 på meg.

En ting jeg la merke til, er at jeg begynner å bli for gammel for disse nye kjendisene. Plutselig stimlet folk (les barn/ungdom) seg rundt en person for å få autograf. Og jeg hadde ikke peiling på hvem denne personen var. Men sånn blir det vel gjerne.

Alt i alt er jeg godt fornøyd med mitt besøk på SpillExpo 2015.

Foto: © 2015 – Frank Eivind Rundholt

This slideshow requires JavaScript.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.